Australia UGG España Outlet.

Fundació d'Estudis i Iniciatives Sociolaborals

Alacant acull l’acte de lliurament del I Premi Ramiro Muñoz

I Premi Ramiro MuñozEl proper dia 11, en el local de CCOO PV a Alacant, es lliurarà el 1r Premi Ramiro Muñoz, en reconeixement a la defensa de l’ensenyament públic, a Manuel Parra Pozuelo. Fundador de CCOO de l’ensenyament.

Aquest premi fou instituït tant per la Plataforma d’Iniciatives Ciutadanes d’Alacant (PIC), com per CCOO del PV, en l’acte d’homenatge i comiat de Ramiro Muñoz, per a reconéixer a persones de llarga executòria al servei de la convivència cívica i en favor de la ciutat.

La FEIS s’adhereix a aquest reconeixement que porta com a titular al company Ramiro Muñoz Haedo i com a primer guardonat a Manuel Parra Pozuelo, tots dos, han sigut membres del Patronat de la Fundació.

Ayúdanos a compartir esta información.
Etiquetas: , , , , ,

Escribe una respuesta

Debe estar conectado para escribir un comentario.