Australia UGG España Outlet.

Fundació d'Estudis i Iniciatives Sociolaborals

Presentació de La luz del estallido, una novel·la de Miguel Pajares

La luz del estallido és una novel·la de Miguel Pajares, assagista, antropòleg social i president dela Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat. Una novel·la negra de denúncia social en la qual Pajares tracta temes com el racisme, la xenofòbia i les seves formes d’institucionalització. La presentació del llibre tindrà lloc el dimecres 29 d’abril a les 19 h. a la Sala d’Actes de la seu de CCOO a València, nº 5 de la plaça Nàpols i Sicília. Hi intervindran, a més de l’autor del llibre, Joan Sifre (FEIS – CCOOPV) i Ángela Nzambi (CEAR PV).

 

Ayúdanos a compartir esta información.

Escribe una respuesta

Debe estar conectado para escribir un comentario.