Australia UGG España Outlet.

Fundació d'Estudis i Iniciatives Sociolaborals

Homenatge a Eduardo Galeano en CCOOPV

El proper dilluns 22 de juny a les 19 h. tindrà lloc a la Sala d’Actes de la seu de CCOO a València un acte d’homenatge al periodista i escriptor latinoamericà Eduardo Galeano, qui va faltar el passat 13 d’abril.  Galeano és l’autor del llibre Las venas abiertas de América Latina (1971), mundialment conegut.  En el cop d’Estat de 27 de juny de 1973 al seu país, Uruguay, fou empresonat i obligat a l’exili. El llibre va ser censurat per les dictadures militars d’Uruguay, Argentina i Xile. Exiliat a Espanya de 1976 a principis de 1985, ací va escriure la trilogia Memoria del fuego. De retorn al seu país, de 1987 a 1989 va formar part de la comissió cívica contra la llei de “punt final” uruguaiana. En 2004 va donar suport a la victòria del Frente Amplio.

Ayúdanos a compartir esta información.

Escribe una respuesta

Debe estar conectado para escribir un comentario.